KönyvMoly_1989 értékelése


>!
KönyvMoly_1989 
Lian Dolan: Szerelmem, William

Tökéletesen egyetértek a molyátlaggal, ez egy abszolút középszerű könyv.
Agykikapcsoló limonádé, amibe a Shakespeare művek /idézetek vittek színt. A főszereplőket nem kedveltem meg, de azért egyszer teljesen olvasható volt, és 900 Ft igazából nem is volt pénz érte.
Aranyos, kicsit bugyuta, gyorsan olvasható regény, amit hamar elfelejt az ember lánya.


Lian Dolan: Szerelmem, William

Lian Dolan: Szerelmem, William

A fiatal tanárnő, Liz egyre eseménytelenebb szingliéletét három férfi bolygatja fel egyszerre: egy váratlanul felbukkanó hollywoodi sztár, minden nő álma, a nagy FX Fahey, akivel csak az a gond, hogy Liz életében az elviselhetetlen férjet alakította, aztán betoppan egy politikai tanácsadó, aki egy csipetnyivel sármosabb a kelleténél, és nem utolsósorban ott van maga William Shakespeare. A színész kalandosnak ígérkező munkát ajánl Liznek a nyárra, a tanácsadó beköltözik a lakásába, Shakespeare-ről pedig kiderül, hogy nemcsak modern, de szexi is. Liz pedig mindent egy lapra tesz fel, mert érzi, ezen a nyáron sikerülnie kell:
1. bestsellert írni Shakespeare drámáiról,
2. összejönni álmai pasijával,
3. bebizonyítani Faheynak, hogy már túl van rajta.

Aztán persze minden a feje tetejére áll, és miközben a szálak összekuszálódnak, a szerelmesek kavarnak, és semmi nem úgy alakul, ahogy várnánk, egyedül a jó öreg William nevet a színfalak mögött, hiszen tévedések vígjátéka az élet. Lian Dolan sikeres női regénye szellemes, humoros és torokszorító egyben. Minden benne van, amit egy nyári olvasmánynak tudnia kell, sőt még több is…

Hirdetés