Antal_Zsuzsi értékelése


Antal_Zsuzsi>!
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6. – Hajrá hercegnő!

Pontosan olyan volt ez a kötet is mint a sorozat összes többi része. Könnyen és gyorsan olvasható, humoros, könnyed, olyan ami elejétől a végig képes lekötni olvasóját.
Szeretem ezt a sorozatot. Mia nem kifejezetten nevezhető egy egyszerű és hétköznapi lánynak, de azért mégis, az ő problémái sokkal életszeűbbek más könyvek szereplőinek gondjaival szemben. És az az igazság, hogy a lehangoló, tragikus és különféle fantasy könyvek után igenis jólesik néha elolvasni egy-egy ilyen lightos és könnyed regényt is.


Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6. – Hajrá hercegnő!

Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6. – Hajrá hercegnő!

Hogy bírja ezt Mia? Egyetlen, igaz szerelme, Michael egyetemre ment, így ő magára maradt az új tanévben, a megpróbáltatásokkal egyedül kell szembenéznie (na jó, majdnem egyedül). Genoviát környezeti katasztrófa fenyegeti. Új angoltanára egyáltalán nem méltányolja írói képességeit. Borisz pedig totálisan átalakult, igazi dögös pasi (!) lett belőle. Ez már túl sok Miának, akinek a hercegnőség amúgy is púp a hátán. Szerencsére Lilly és Grandmère egyesült erővel siet Genovia és az Albert Einstein Gimnázium segítségére. De miért kell Grandmère-nek bundában, tiarával a fején beállítani a suliba?!