Orsi999 értékelése


>!
Orsi999
Claire Contreras: Üvegszív

Nem ez volt az első könyvem a WOW kiadótól, de az biztos, hogy nem az utolsó.
A fülszöveg szinte mindent elmond. Felvázolja az alaptörténetet és, hogy milyen érzéseket fog kiváltani belőlünk ez a könyv.
Az tény, hogy kiszámítható a történet, de még így is lekötött és izgultam, hogy mi fog történni. Imádtam Oliver és Estella párosát. Nagyon aranyosak együtt és végig szurkoltam nekik, hogy a végére tényleg mindent meg tudjanak beszélni.
Az kifejezetten tetszett, hogy Oliver szemszögéből ismerhettük meg a múltat, aminek köszönhetően jobban megérthettük, hogy Estella miért nem bízott benne.
Számomra Victor, azaz Ellie testvérének a viselkedése zavart. Oké részben megértem, hogy miért tiltotta meg a barátainak, hogy kikezdjenek a húgával, de a végén azért túlzásba vitte a védelmezést.


Claire Contreras: Üvegszív

Claire Contreras: Üvegszív

Még hányszor fogja összetörni a szívem? Még hányszor kell újra megragasztanom?
A bátyám legjobb barátja. Együtt nőttünk fel.

Fiatal lányként ő tanította meg, milyen, ha megérintenek és úgy istenigazából megcsókolnak. Később azt is ő mutatta meg, mennyire fáj, ha elveszítünk valakit, aki közel áll hozzánk. Csak arra nem készített fel, hogyan birkózzak meg a kínnal, miután összetörte a szívem.
És most újra eljött értem, úgy néz rám, mintha fel akarna falni. Szinte minden ellenünk szól, és csak egy dolog mellettünk. A szerelem.

Felkavar. Elringat. Megtanít harcolni az érzésért, amiért érdemes.

Hirdetés