avidreader értékelése


>!
avidreader
Cally Taylor: A mennyország várhat

Valaki elolvastatta velem az elso ot oldalt, es annyira nevettem, hogy nem birtam megallni, a hasam fajt, es a szemem annyira konnyezett, hogy nem gyoztem torolgetni.
Ez a konyv egy hatalmas vicc volt, es nem csak mert olyan banalis ok miatt spoiler a foszereplo, hanem mert egy nagyon jo otletet nem epp a legjobb modon talalta az irono, es ez leginkabb annak koszonheto, hogy egy ilyen kapkodo, felporgott duracell-nyuszi jellem Lucy, akinek koszonhetoen minden olyan gyorsan tortenik, hogy nincs ido megerteni a tulvilagi elet rendszeret es lehetosegeit, es ezt kellett volna jobban kivitelezni. Ennek koszonhetoen gyakran hanyagoltam az olvasast, mert idegesitett ez az egesz, de megis mindig ott volt a fejemben, hogy megis mi kerekedik ki ebbol a kaoszbol.
A vege nagyon edesre sikerekedett, spoiler, es vegul is megbekeltem az osszes idiota karakterrel – beleertve Lucyt is – , tehat nyugodt szivvel megadtam a 4 csillagot.


Cally Taylor: A mennyország várhat

Cally Taylor: A mennyország várhat

„Két kezem közé fogtam az arcát, és viszonoztam a csókot. Úgy éreztem, ennél már nem is lehetne tökéletesebb az életem. Igazam volt…”

Lucy Brown repes a boldogságtól. Álmai férfijával – a kedves, jóképű, szellemes Dannel – már az esküvőt tervezgetik, és minden, amire a lány valaha vágyott, hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül. Az esküvő előestéjén azonban Lucy halálos balesetet szenved.
Két lehetősége van: hagyja, hogy elszakítsák élete szerelmétől, és a mennybe megy, vagy örök életére Dannel marad… szellem képében. Lucy egy percig sem habozik a válasszal: nem akar megválni Dantől. De azért semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Ha Lucy szellem akar lenni, társat kell találnia egy vadidegen embernek …
És amikor rájön, hogy Anna, akit a barátnőjének hitt, bármire képes, hogy megszerezze magának az összetört és kiszolgáltatott Dant, hirtelen felgyorsulnak az események…

Hirdetés