Naiva P értékelése


>!
Naiva P
K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet

Sokat gondolkoztam azon, végül hány csillagot is ér ez a könyv nálam. Mostanság csömöröm van a sanyarú sorsú fiatalokról szóló könyvektől, ha azokban nincs valami plusz. A történet kissé lehangoló, míg a szereplők közötti romantikus szál aranyosnak nevezhető. Számomra egy könyvnél sok esetben fontosabb a karakterek szerethetősége, mint maga a történet. Főleg, ha már E/3-ban kell végigolvasnom. Kacey-t viszont nehéz volt szeretni és ezzel most nagyon visszafogtam magam. Egy elviselhetetlen, borzalmasan rossz karakter képes a 0 alá redukálni egy jó történetet. Nálam a mellékszereplők mentették meg a történetet. Sokáig gondolkoztam a 3-as és a 4-es között és még mindig nem tudtam eldönteni. Talán majd Trent története segít, hogy jobban megértsem őket.

12 hozzászólás

K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet

K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet

Négy évvel ezelőtt Kacey élete borzalmas fordulatot vett, mikor egy részeg sofőr miatt elvesztette szüleit, a barátját és a legjobb barátnőjét. A baleset emléke még mindig kísérti, még mindig hallja édesanyja utolsó lélegzetét, és nem akar mást, mint hátrahagyni a múltat. Kacey és tizenöt éves húga, Livie, két buszjeggyel felfegyverkezve maga mögött hagyja a michigani Grand Rapidsot, hogy mindent újrakezdjen Miamiban. Először alig tudnak megélni, de Kacey nem aggódik. Ő mindennel elbír – kivéve titokzatos szomszédjával az 1D lakásból.

Trent Emersonnak ragyogó kék szeme van és mély gödrécskéi az arcán, mikor nevet. És hibátlanul egyensúlyozik a jó fiút a veszélyestől elválasztó, ellenállhatatlan vonalon. Tragikus múltja miatt Kacey eldöntötte, hogy senkit sem enged közel magához, de a kettejük közötti vonzalom tagadhatatlan, és Trent minden eszközt felhasznál, hogy bejusson a Kacey szívét védő falak mögé – akár még egy olyan titokról is hajlandó lerántani a leplet, ami mindkettejüket tönkre teheti.

Hirdetés