ZitussKa P értékelése


>!
ZitussKa
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Na, ez már valami! :)
Modern Betty, a csúnya lány törtènet. Bár nem tudom ez a pèlda mond-e nektek valamit. Fogalmam sincs mièrt ez a sorozat jutott az eszembe, de règen sokat nèztem ès itt-ott hajazott rá :)
Bobby Tom ès Gracie a egèsz egyszerűen hibbantak. De őrülten aranyosak ès èdesek is. Humorban sem volt hiány, rengetegszer hahotáztam hangosan, tartva attól, hogy felverem a házat. Tegnap este pedig lefeküdtem aludni de forgolódtam, ès agyaltam hogyan folytatódik a törtènet így vissza kikeltem az ágyból olvasni. :)
Hatalmas szívű, kedves karakterek ès vicces, nèha abszurd helyzetek.
Nagyon jó volt!

4 hozzászólás

Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Gracie harmincéves és még szűz. A szülei annak idején egy aggok otthonát vezettek, s a lányt éjjel-nappal idős emberek vették körül. Édesanyja pedig gyakorta mondogatta neki, hogy női ágon hozzájuk hasonlóan valamennyi felmenőjük jelentéktelen külsejű volt. Apja halála után az édesanyja túlad az öregotthonon, és lányával Floridába költözik, ahol Gracie-nek életében először a saját lábára kell állnia. Úgy véli, egy filmstúdiónál szerzett produkciós asszisztensi állásával unalmas hétköznapjaiból jegyet váltott a kalandok csillogó világába. Ám azonnal minden a feje tetejére áll, amikor első megbízatásaként a stúdió legújabb filmjének leendő sztárját, a futballikon Bobby Tomot kell rávennie arra, hogy időben jelenjen meg a forgatáson és teljesítse a szerződését.

Hirdetés