pveronika  értékelése


pveronika >!
Krista Ritchie – Becca Ritchie: Amour Amour

Egy könyv az álmok megvalósításról, családról, barátokról, és szerelemről, amely oly sokféle lehet. Szerelem egy szenvedély vagy munka iránt, szerelem a művészet iránt, és szerelem, amit egy másik ember iránt érzünk… Amour, Amour Mind más és más, de mindegyik lehet ugyanolyan erős a maga nemében.

Thora James-nek nagy álmai vannak. Ő egy kisváros lány, de tornászként mindig is a cirkusz volt a legnagyobb vágya. Bár csupán egy éve lenne vissza az egyetemből, mégis amikor behívják egy Los Angeles-i cirkusz Amour nevű légtornász produkciójának meghallgatására, mindenki nagy döbbenetére felpattan az első gépre, hátra hagyva mindenkit, és a tökéletes életet, amit a szülei elképzeltek neki.

Az első éjszakáján egy bárban egyből belecsöppen „Oroszország Istene” (”The God of Russia” ) bátorságpróbájába, de akkor még nem is sejti, hogy a férfi, aki párbajra hívja őt, nem más, mint Nikolai Kotova, a híres cirkuszi Kotova család tagja, és az Amour produkció főszereplője…

Imádtam a cirkuszt, Las Vegast, a hangulatot, és persze főként a szereplőket és a Kotova családot. :) Nagyon tetszett, hogy bár Thora Vegasban eltöltött ideje alatt számos akadályba és nehézségbe ütközött, soha nem adta fel, akkor sem, ha senki nem hitt benne, és akkor sem, ha olykor még az önmagába vetett hite is meginogni látszott. És ez a hihetetlenül nehéz. Minden akadályt leküzdeni, akkor is, ha lehetetlennek tűnik, és egyedül kell megvívnod a harcot…

Ez a könyv a legjobb példája volt annak, hogy nem szabad leírni egy szerzőt egyetlen kötet alapján… Őszintén szólva az Addicted to You borzalma után picit féltem ettől a könyvtől, de a gyönyörű borító és maga a cirkuszi téma mégis képes volt elcsábítani, amiért borzasztóan hálás vagyok, mert új kedvencet avattam vele.

Az Amour Amour egy nagyon szépen megírt, egyedi történet, sok mondanivalóval és feledhetetlen szereplőkkel. A legőszintébben ajánlom!


Krista Ritchie – Becca Ritchie: Amour Amour

Krista Ritchie – Becca Ritchie: Amour Amour

Love is a circus

"Every day,” he says lowly, “I hold a person’s life in my hands. The circus is based one-hundred percent off trust. I give it all to someone, and they give it all to me.”

The best aerial technique won’t land 21-year-old Thora James her dream role in Amour—a sexy new acrobatic show on the Vegas strip. Thora knows she’s out of her element the second she meets Amour’s leading performer. Confident, charming and devilishly captivating, 26-year-old Nikolai Kotova lives up to his nickname as the “God of Russia.”

When Thora unknowingly walks into the crosshairs of Nikolai’s after-show, her audition process begins way too soon. Unprofessional. That’s what Nik calls their “non-existent” relationship. It’s not like Thora can avoid him. For one, they may be partners in the future--acrobatic partners, that is. But getting closer to Nik means diving deeper into sin city and into his dizzying world.

Thora wants to perform with him, but when someone like Nikolai attracts the spotlight wherever he goes—Thora fears that she’s destined to be just background to his spellbinding show.

This sexy and exhilarating New Adult Romance can best be described as Cirque du Soleil meets the steamy, athletic romance of Center Stage.

*standalone & no love triangles—recommended for readers 18+ for mature content*

Hirdetés