Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Claire Contreras: Üvegszív

Nagyon tetszett az írói stílus. Ez esetben a fordító is dicséretet érdemel. A történet is tele volt szép gondolatokkal, mellőzve a közhelyeket, vagy a túlírtságot. Egyedül azt sajnálom, hogy Elle és Oliver szerelmét nem éreztem olyan elsöprő erejűnek még csak szikráját sem éreztem és a történet eseményei tele voltak ellentmondásokkal. Szerettem volna szeretni ezt a könyvet, de ahogy haladtam a történettel előre, az úgy lett egyre frusztrálóbb, unalmasabb, laposabb. Arra számítottam, hogy valami sokkal komolyabb az, ami gátat szabott a kapcsolatuknak. Ez a „majdnem testvérek vagyunk” csak duma. De bejött az, amire először gondoltam. spoiler Estelle buta volt, mint a föld, és nagyon éretlen a korához képest. spoiler A könyv végére csak még jobban elbizonytalanodtam kettőjükkel kapcsolatban.

5 hozzászólás

Claire Contreras: Üvegszív

Claire Contreras: Üvegszív

Még hányszor fogja összetörni a szívem? Még hányszor kell újra megragasztanom?
A bátyám legjobb barátja. Együtt nőttünk fel.

Fiatal lányként ő tanította meg, milyen, ha megérintenek és úgy istenigazából megcsókolnak. Később azt is ő mutatta meg, mennyire fáj, ha elveszítünk valakit, aki közel áll hozzánk. Csak arra nem készített fel, hogyan birkózzak meg a kínnal, miután összetörte a szívem.
És most újra eljött értem, úgy néz rám, mintha fel akarna falni. Szinte minden ellenünk szól, és csak egy dolog mellettünk. A szerelem.

Felkavar. Elringat. Megtanít harcolni az érzésért, amiért érdemes.

Hirdetés