gabiica P értékelése


>!
gabiica P
Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Imádtam. Nagyon megindító és megrendítő történet volt. A fülszöveg alapján fel sem merült bennem, hogy ez fog történni, nem erre számítottam.
Logan karaktere számomra csodálatos volt. Annak ellenére, hogy spoiler
Alyssa is nagyon szerethető karakter. Ő az, aki mindent megtesz azért, aki szeret, és ezzel nagyon közel kerül az olvasóhoz, szinte azonnal megszereti.
Kettejük kapcsolata minden, csak nem egyszerű. Mégis csodálatos. Ahogy átjutnak minden akadályon, és megtalálják a boldogságot, az mesés.
Nagyon féltem attól, hogy spoiler, de szerencsére minden jól végződött. Imádtam.

2 hozzászólás

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá.

Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Én táncoltam, ő mozdulatlanul állt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle

A hamuból új életre keltek, majd megint hamuvá égtek.

Úgy tűnt, nem illünk egymáshoz, mégis együtt voltunk az igaziak. Aztán egy elsietett döntés nyomán elveszítettem. Ez a döntés megváltoztatta az életünket. De néhány levegővétel, néhány elsuttogott hang, néhány pillanat erejéig ő is szeretett engem, szívből, igazán.

Logan és Alyssa története egy elátkozott szerelem torokszorító leírása. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

Hirdetés