SzAngelika értékelése


>!
SzAngelika
K. Webster: The Wild

Amikor megláttam, hogy az Amazon betiltotta a Wild árusítását, rögtön kíváncsi lettem, mi a csuda csapta ki náluk a biztosítékot. Ám meg kell mondanom, így olvasás után sem értem igazán. Való igaz, hogy eléggé sötét és züllött történet, semmiképp nem gyenge lelkűek kezébe való, akár csak a tabu regények általában. Ugyanakkor ott a figyelmeztetés a fülszöveg végén, aminek szerintem elégnek kellett volna lennie.

     “We’re in love. Madly. Deeply. Desperately. Sickly.”

Úgy gondolom, a sztori elég egyszerű, a cselekmény hoz néhány fordulatot, az írásmód pedig elég rendben van. Mégis, messze nem vagyok elégedett. Talán mert egyszerűen képtelen vagyok épp ésszel felfogni néhány részletet. Mint például azt, hogy egy jól tájékozott, okos hősnő, hogy lepődhet meg, amikor a születési rendellenességekről hall, vagy hogy egy főhős, hogyan hiheti, hogy egy titkot leleplezni rosszabb lehet, mint amit már amúgy is megtettek. Mi a jó nyavalyát képzelt, de most komolyan? Ráadásul Reed valami hihetetlen állatias módon birtokló volt. Olykor annyira dühödt módon közeledett Devonhoz, hogy az számomra már kiakasztó volt.
Szóval ez a regény eléggé zavaros és szabados utazás, ami jó néhány erkölcsi normát áthág. S mégsem mondhatom, hogy elaléltam tőle. Nem nevezhetem fájdalmasan gyönyörűnek, vagy epikusan romantikusnak… mert néhol inkább röhejes volt. Viszont Atticus és Eve sorsa érdekelne. Őrület, nem igaz?!

Felkavaró témák lehetnek: spoiler

21 hozzászólás

K. Webster: The Wild

K. Webster: The Wild

I brought them to the wilderness because we couldn’t cope with our reality.
The plan was to make a new life that didn’t include heartache.
No people. No technology. No interference.
Just us.
A chance to piece together what was broken.
But the wilderness is untamed and harsh.
Brutal and unforgiving.
It doesn’t give a damn about your feelings.
Tragedy lives there too.
No escaping the truths that won’t let you go.
All you can do is survive where love, no matter how beastly, is the only thing you can truly count on.
Confusing. Wrong. Twisted. Beautiful. Sick.
Love is wild.
And we’re going to set it free.

WARNING:
The Wild is an extremely taboo story. Most will find that the themes in this book will make you incredibly uncomfortable or maybe even offend you. This book is only for the brave, the open-minded, and the ones who crave love in even the most dismal of situations. Extreme sexual themes and violence in certain scenes, which could trigger emotional distress, are found in this story. If you are sensitive to heavy taboo themes, then this story is not for you.
Seriously, you’ve been warned.
Don’t say I didn’t try.
You’re probably going to cringe many, many, many times.
Even if you’re on the fence, it’s probably not a good idea to proceed.
However, if you’re intrigued and fearless and kind of sort of trust me, then carry on. This book is for you.

Hirdetés