Beatrice8 értékelése


>!
Beatrice8
Joss Stirling: Summer

Joss Stirling: Summer Kezdődjön a vadászat!

Hála istennek, hogy ez jobb volt, mint az előző! Az eleje nagyon nem úgy indult és féltem, mert ha pont az utolsó két rész tetszik ennyivel kevésbbé akkor az a sorozat élményére is rányomta volna a bélyegét. De nagyon tetszett! Az előző rész tényleg nem jött be, nem igazán bírtam Angelt, még kevésbbé Marcust alig volt Benedict fiú benne és úgy az egész ááá nem nem ugrotta meg az addigi részek színvonalát. Azt hittem az elején, hogy ez se fogja. Nem indult jól. Rossz múlt, elzárkózó lány ezen már nem is csodálkozunk egy Lélektársak regényben, de ebben még deprimálóbban hatott.
Summer szülei… szerintem mindketten energia/érzelem vámpírok. Különböző módszerekkel és különböző okokból de az eredmény ugyanaz.
Am Halt illeti őt nagyon bírtam. Sokkal jobban, mint Marcust, nyilván nem annyira, mint a Benedict testvéreket, de mondjuk annyira, mint Alexet. Cukik együtt. Viszont magyarul szörnyű, hogy így hívják! Hal. :DD
Victort sikerült jobban megismernünk itt és még kell hogy mondjam kicsit meglepett a szökésével. A komoly Victor fogja magát és a tilosban járva egy szó nélkül megszökik, hogy megszöktesse a lélektársát? Semmi értelme nem lenne az előző mondatnak és ha a könyv elolvasása előtt mondják nekem el se hinném a lélektárs szó nélkül. De így, hogy benne van épp csak egy picit meglepő, hiszen Victort pont olyannak képzeltem, hogy mindig óvatos, meg szabálytartó egészen addig, amíg nem a lélektársáról van szó, mert akkor az örök jófiú rosszfiúba megy át. Vagány volt. A lélektársa is szimpatikus.
Határozottan tetszett, hogy ebben nem spóroltak annyira a Benedictekkel és a lélektársakkal(jó belőlük egy kicsit kevés volt). Mindegyikük jókor, jó helyen volt lélegzetelállító. spoiler
Summer okostojás és határozottan mártírkodásra hajlamos (mint szinte mindenki ebben a sorozatban az elején illetve a végkifejlet előtt). Egyébkként nincs komoly bajom vele.
A vége csodaszép és szirupos és imádom a Lélektársak könyv végeket!
A borítóját ennek is imádom.
Gondoltam most, hogy vége a sorozatnak tartok egy kis összesítőt.
Kedvenc párosom: Zed és Sky illetve Crystal és Xav
Kevenc könyveim: Sky és Crystal (Phoenixet is imádom)
Kedvenc savant képességeim: gyógyítás, Victor elme cucca (:D), lélekfürkészés
Kedvenc rosszfiúm: Crystal spoiler: spoiler
Kedvenc helyszínem: Colorado
Kedvenc lányaim: Sky, Phoenix, Crystal
Kedvenc borítóm: árgh nem tudok dönteni szinte mindegyik csodaszép!
Kedvenc Benedictem: Zed
Kedvenc nem Benedict lélektársam: Alex vagy Hal, Alex vagy Hal ez itt a kérdés!
Kedvenc mellékszereplőm: Saul
Kedvenc rosszfiúval való leszámolásom: Skyban
Ebből szerintem sikerült rájönnötek, hogy az első trilógiát ebben a sorozatban sokkal jobban imádtam! Ez a második trilógia se rossz, meg nagyon is szeretem őket, de olyan mintha egy teljesen más világ lenne. Ezek nem lettek a kedvenceim csak nagyon jó kis szerelmes sztorik.
Sajnálom, hogy nincs több könyv, de már nem lehet tovább halasztani és egyáltalán nem is kell. Az első trilógia után is igazából abba lehetett volna hagyni. Örülök, hogy nem így lett, ha ezek az utolsók kicsit rontottak is az összképen. De mostmár tényleg itt az ideje!
Én bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti az aranyos néha izgalmas romantikus történeteket, főleg az első trilógiát, de ezeket is megéri elolvasni.

4 hozzászólás

Joss Stirling: Summer

Joss Stirling: Summer

Túlélhet-e a szerelem titkok és hazugságok közt?
Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja a tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkreteszi.
Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet.
Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot.
Hal Robinson katona. Semmi sem téríti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan megváltozik.
Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába?
A Lélektársak-sorozat ezzel a kötettel lett teljes.

Hirdetés