Madama_Butterfly értékelése


Madama_Butterfly>!
Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Tetszenek az írópáros egyedi mágiával átitatott és különleges fantasy-világban játszódó történetei – ez pedig egy jól sikerült nyitánya a sorozatnak.
Kate igazi tökös, belevaló főhősnő, a sztori izgalmas és szórakoztató is egyben – remélem a színvonal hasonló marad a további részekre is (amit magyar megjelenés hiányában angolul leszek kénytelen folytatni).

9 hozzászólás

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Kate Daniels az Atlanta városában előforduló paranormális problémák felgöngyölítésével megbízott zsoldosként tengeti napjait. A szókimondó lány ereiben is mágia csordogál, de ő jobban bízik a kardja erejében. Ő maga is bármikor célponttá válhat, de nem futamodik meg a kihívás elől. Amikor azonban Kate gyámját meggyilkolják, válaszút elé kerül: vagy megvárja biztonságban, amíg elcsitulnak a kedélyek, vagy a természetfeletti gyilkos nyomába ered.

Kate az utóbbit választja, így akarata ellenére belekeveredik Atlanta két legerősebb természetfeletti körének hatalmi harcába. Az egyik oldal a vámpírokat irányító Halottidézők. A másik a Falka, az alakváltók félkatonai klánja. És mindkét fél azt akarja, hogy Kate találja meg a gyilkost.

A New York Times sikerszerzője, Ilona Andrews Kate Daniels világának megismerésére hívja az olvasót a sorozat első kötetében.