pveronika értékelése


>!
pveronika
J. Lynn: Be with Me

Wow! Nekem határozottan ez a kötet tetszett a legjobban a sorozatból! Elismerem, az első két részben van egy Cameron Hamiltonunk, de sajnos ott a női főszereplő nálam így is levont egy csillagot, és a negyedik rész sem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet, de annyira bánom már, hogy valami rejtélyes oknál fogva először átugrottam ezt a kötetet, mert határozottan hiba volt!

A könyv főszereplője Tess, Cam húga, akinek egy sérülés miatt átmenetileg abba kell hagynia a profi balettet, így egyelőre kénytelen beiratkozni ugyanarra az egyetemre, ahová Cam, Avery és Cam legjobb barátja Jase is jár, aki iránt a lány évek óta plátói érzéseket táplál. Egyetlen Jase-től kapott csók mindent megváltoztat, azonban a jövő bizonytalansága, a testvéri féltés, és Jase múltja is az útjába látszik állni a kapcsolatuknak…

A könyv több nehéz témát is érintett, és úgy érzem, hogy ez alkalommal az írónőnek sikerült valóban profin és kliséket kerülve hozzányúlnia ezekhez. A szereplőket is megkedveltem, és nagyon örültem, hogy végre a főhősnő is legalább annyira kidolgozott és erős karakter volt, mint a főhős. Számomra nagyon sokszor ez vesz el a történetből. Nem szeretem, amikor egy írónő csak a főhősre koncentrál, és mellette a főszereplő lány csak egy gyenge, halk útitárs, akár mint a Wait for You esetében is.

Imádtam a kis Jack-et, a sütiket, és úgy ahogy van, az egész történetet. A csillagozásomhoz valószínűleg az is hozzátett, hogy hangoskönyvben hallgattam, és a narrátorok is kiemelkedően jók voltak. Tényleg őszintén ajánlom! :)

PS: Így, hogy előbb olvastam a negyedik kötetet, találtam ebben a könyvben egy fura dolgot, ami nem tudom, hogy hiba-e, vagy csak nem emlékszem egy magyarázatra a 4. könyvből, de itt Calla azt mondja a többieknek, hogy spoiler Fura…

6 hozzászólás

J. Lynn: Be with Me

J. Lynn: Be with Me

Teresa Hamilton is having a rough year—she’s in love with her big brother’s best friend, but he hasn’t spoken to her since they shared a truly amazing, mind-blowing, change-your-life kiss. She got out of a terrible relationship. And now an injury is threatening to end her dance career for good. It’s time for Plan B – college. And maybe a chance to convince Jase that what they have together is real.

Jase Winstead has a huge secret that he’s not telling anyone. Especially not his best friend’s incredibly beautiful sister. Even though he and Teresa shared the hottest kiss of his life, he knows that his responsibilities must take priority. He certainly doesn’t have time for a relationship. But it doesn’t help that all he can think about kissing the one girl who could ruin everything for him.

As they’re thrown together more and more, Jase and Tess can’t keep denying their feelings for each other. But a familiar danger looms and tragedy strikes. As the campus recovers, the star-crossed couple must decide what they’re willing to risk to be together, and what they’re willing to lose if they’re not…

Hirdetés