Bitten  értékelése


>!
Bitten
Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Volt egy Annank és St. Claire-ünk – emlékeztek, arra a légkörre amit teremtett mikor olvastuk?!
A második rész nekem nem nyert
Van egy Islánk és egy Joshunk – kaptam egy hasonló légkört és érzést amelyet, St. Clairék párosa váltott ki. Ugyan nem tudta überelni de tetszett. Jól esett, kellett most ez nekem. Szívet melengető, toldozó-foltozó kis alkotás.

Már csak egy kérdés miért nincs Meredithnek könyve? Csak nekem logikátlan….

5 hozzászólás

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Hirdetés