Vác_nembéli_István_fia_istván értékelése


>!
Vác_nembéli_István_fia_istván
Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

A Warhammer 40k nézve teljesen kezdő vagyok ez lesz az első kalandom, de ha lesz olyan jó mint a fantasy sorozatok nem lesz hiba és szeretni fogom.
Szóval minden benne volt, amit szeretek jó sok harc, támadó idegen lények, káosz gonosz erői, kardok, minden fajta nagy fegyver. Nem túl bonyolult sztori, szereplők sem túl bonyolultak.
Ahogy az kell van egy kis politikai kavarás mindenki csak a hatalomra hajt és egyelőre nem is fogják fel az igazi veszélyt.


Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

Dan Abnett: Én vagyok a Mészáros

A harminckettedik évezredben járunk, a Birodalomban béke uralkodik. A Káoszt szolgáló Áruló Légiók tettei távoli emlékek csupán, az emberiséget régóta gyötrő, megannyi idegen fajt pedig féken tartják az űrgárdisták. Mikor az egyik ilyen xeno faj ellen indított irtóhadjárat során nagy erőket vonnak össze Ardamantua világára, a Birodalmi Öklök több mint ezer év után először hagyják el a Terra falait. Ekkor azonban egy másik, még veszedelmesebb ellenség sújt le, s lehet, hogy még Rogal Dorn hősies fiai is tehetetlennek bizonyulnak vele szemben.

A Bestia felemelkedett… és hatalmas.

Hirdetés