Lfangirl9 értékelése


>!
Lfangirl9
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Nem tudom hanyszor kezdem újra ezt az értékelést, annyira hihetetlen volt a könyv. Nagyon tetszett, hogy a trilógiát Maggie nyitott meg es ő is zárta be. Az írónő zseniális volt, ahogy lassan hozta be a szereplőket a történetbe. Tesst mint szereplőt annyira nem kedveltem meg, mint anno Lilaht, viszont Booker mindent vitt. Amit Tess háttértörténetéről megtudunk, az sokkolt, bár volt aki szólt előre, hogy így lesz. Nagyon szép lezárása volt a trilógiának, most már csak azon gondolkodom, miért nem olvastam ezeket előbb?

15 hozzászólás

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés