ZitussKa értékelése


>!
ZitussKa
Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Ez a könyv egészen különös egyvelege a sötétségnek ami egybefonódik a világossággal, a reménnyel és a tiszta, őszinte szerelemmel.
Olykor fájt olvasnom és éreztem, hogy a szívembe apró tőrök hasítanak minden egyes elolvasott szó után, mégis az összeállt mondatok szolgáltak a szívem meggyógyítására is:)
Logan, egészen lenyűgöző karakter. Azt hiszem az univerzumról folytatott gondolatainak olvasásakor szerettem bele menthetetlenül a személyiségébe és a gondolataiba. Tudjátok, mi emberek, tényleg szeretjük magunkat középpontba állítani és felnagyítani, pedig aprók vagyunk. Valamint legtöbbször csak a saját problémáinkra igyekszünk koncentrálni, holott nem is biztos, hogy akkora mint amilyennek érezzük. És túl sokat foglalkozunk jelentéktelen dolgokkal pedig néha az aprónak tűnő, mégis hatalmas dolgokra kellene figyelnünk, mint a csillagok, és csak kimenni éjszaka, felnézni a csillagos égboltra és beszívni a tiszta éjszakai levegőt. Élvezni az élet csodáit.
Nem tudtam elítélni Logant a gyengeségei miatt. Mert akárhogy is nehéz elvonatkoztatni azoktól a dolgoktól, amit tett, látni kell, hogy a környezete befolyásolta. Akárcsak kiskorunkban, amikor a szüleinktől elsajátítottunk mindent, a jók mellett, a rossz szokások is ugyancsak rögződnek. Környezetünk hatással van ránk.
Alyssa pedig. Nála elfogadóbb, gondoskodóbb, ragaszkodóbb és szerethetőbb karakterről nem sokszor olvastam.
Sosincs két egyforma szerelem, így csakis kizárólag azt tudom mondani, hogy ez is éppen olyan csodás és intenzív érzéseket váltott ki belőlem, mint pár hónapja a Lebegés.
Szívszorítóan gyönyörű és egyben, olykor persze humoros történet :) Engedjétek be!

5 hozzászólás

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá.

Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Én táncoltam, ő mozdulatlanul állt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle

A hamuból új életre keltek, majd megint hamuvá égtek.

Úgy tűnt, nem illünk egymáshoz, mégis együtt voltunk az igaziak. Aztán egy elsietett döntés nyomán elveszítettem. Ez a döntés megváltoztatta az életünket. De néhány levegővétel, néhány elsuttogott hang, néhány pillanat erejéig ő is szeretett engem, szívből, igazán.

Logan és Alyssa története egy elátkozott szerelem torokszorító leírása. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!