_Eriii értékelése


>!
_Eriii
Ernest Cline: Ready Player One

Kész végem van. Ez a könyv eszméletlen volt. Habár negyedét tudtam az internetes játékoknak és a filmeknek, de ez abszolúte semmit nem számít, mert annyira izgalmas volt, hogy lerágtam mind a tíz körmömet. A zenékkel már jobban álltam, aminek iszonyatosan örülök. Jó volt a 80-as évekről olvasni. Soha nem voltam nagy internetes játék kedvelő. Nagyon rég persze játszottam én is. Az első játék amivel játszottam az a szuper Márió volt, meg valami dinoszauruszos játék amikor le kellett vadászni T-rexet. Volt még valami stratégiai játék ahol katonákat kellet létrehozni, meg építeni, gazdálkodni. Jesszus de rég volt. Nagyon kedvem támadt utána nézni azoknak a játékoknak amelyek a könyvben szerepeltek és játszani egy kört vagy kettőt. Nagyon szerettem a főszereplőket, nagyon tetszett a 2044 világ. Eszméletlenül oda meg vissza vagyok ezzel a könyvel. Nagyon ajánlom…

2 hozzászólás

Ernest Cline: Ready Player One

Ernest Cline: Ready Player One

EGY VILÁG LÉTE FOROG KOCKÁN.
EGY KÜLDETÉS A VÉGSŐ NYEREMÉNYÉRT.
FELKÉSZÜLTÉL?

2045-öt írunk, és a valóság elég ronda egy hely. Az emberiség nagy részéhez hasonlóan Wade Watts is azt a kiutat látja zord környezetéből, hogy bejelentkezik az OASIS-be, a világméretű virtuális valóságba.

Amikor az OASIS tervezője meghal, ördögi feladványsort hagy maga után, melyek megfejtéséhez a popkultúra megszállott ismeretére van szükség. Aki először megfejti mindet, az örökölheti hatalmas vagyonát – és egyben az OASIS feletti hatalmat.

Wade oldja meg az első feladványt, és ezzel életveszélybe kerül. Egyes játékosok ugyanis még a gyilkosságig is hajlandóak elmenni a mesés nyeremény megszerzéséért. A játék ezzel megkezdődik, a túlélés egyetlen módja pedig a győzelem.

Hirdetés