Kóródi értékelése


>!
Kóródi
Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja Kézikönyv az Erővel ismerkedő növendékek számára

Ha Star Warsról van szó akkor az én személyes kedvenceim a Jedi lovagok vagy is Jedi Rend. Ezért is amikor megtudtam, hogy magyarul is megfog jeleni a Jedi Path c. könyv a fellegekben voltam és alig vártam, hogy megvehessem. Ezzel szemben a jegyzetekben csalódtam. A könyv érdekessége, hogy nem csak rengeteg információt közöl mint egy kézi könyv vagy egy valós holocron, hanem Yoda, Thame Cerulian Qui-Gon Jinn, és egyéb személyek által kommentálva van. Amik nem mindig érték el nálam a várt hatást vagy éppen nem nyerte el a tetszésemet. Az első amit megjegyeznék…

Teljes véleményemet itt olvashatjátok: https://coruscantcitizen.wordpress.com/2017/06/28/danie…


Daniel Wallace: A Jedi útja

Daniel Wallace: A Jedi útja

ÚTMUTATÓ AZ ERŐT TANULMÁNYOZÓKNAK

Fedezd fel a titkokat és osztozz a tudásban, amely már jedik generációit képezte ki és világosította meg – kezdve a történelemtől és a Jedi Rend hierarchiájától egészen az Erő használatának tökéletesítéséig és a fénykard forgatásának ismeretéig.

Mesterről padawanra szállva, Yodától és Obi-Wan Kenobitól Anakinon és Luke Skywalkeren át minden jedi, akinek a kezébe került, hagyott néhány jegyzetet az oldalakon, így osztva meg tapasztalataikat és mindazt, amit tanultak. És ez a könyv most már a tiéd.