loveQhuay P értékelése


>!
loveQhuay P
Joss Stirling: Summer

Joss Stirling: Summer Kezdődjön a vadászat!

Nem tudom, sírjak, nevessek?! Azt hiszem maradok a sírásnál. Örömömben sírok♥ Mert annyira de annyira imádom ezt a sorozatot, és most Summer kötetével végleg vége, és búcsút inthetünk a Benedict klánnak. Úgy megszerettem őket, mind az eredeti trilógia szereplőit, mind az új trilógiáét is.

Summer könyvét nagyon vártam már, főleg Victor miatt, bár egyáltalán nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz! Tudtam, hogy szeretni fogom, de tényleg, nagyon de nagyon jól el lett találva a történet is, és Summer meg Victor lélektársa is. Szép lezárás volt, minden részről.

Summer egy igazi csajos, belevaló csajszi, passzoló körömlakkokkal és hozzá egyező bőrönddel. Meglepődtem, hogy kaptunk egy új csapatot, a Robinson testvér-hármas szerepében, de amilyen lököttek, egyből megszerettem őket is. Hal meg úhhh :D Nincsenek rá szavak! :P És érdekes volt ez az egész savant-nem savant dolog, meg a nyomozás, és a végén a nagy „csata”. Jajj, ott úgy bőgtem amikor spoiler az nagyon megható volt, és utána spoiler .
A legjobb mégis a legvége volt, ahogy spoiler kioltotta a képességével Summer spoiler és spoiler gondjait is megoldotta.
Egy szó mint száz, bőgtem rendesen. És már most hiányoznak a srácok.
Kell egy saját Benedict. De megelégednék Zed és/vagy Xav-vel is ;) ♥

3 hozzászólás

Joss Stirling: Summer

Joss Stirling: Summer

Túlélhet-e a szerelem titkok és hazugságok közt?
Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja a tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkreteszi.
Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet.
Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot.
Hal Robinson katona. Semmi sem téríti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan megváltozik.
Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába?
A Lélektársak-sorozat ezzel a kötettel lett teljes.

Hirdetés