eszter83 P értékelése


>!
eszter83 P
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

„Édesen romantikus. A tökéletes nyári olvasmány” – így szól a könyv ajánlója és nagyjából fedi is a valóságot. Egy könnyed nyári olvasmányt kerestem, véletlenszerűen választottam a romantikus könyvek polcáról. A választás jónak bizonyult: egyszerű, könnyed nyári olvasmány, amin nem kell sokat agyalni, viszont szórakoztat és kikapcsol. A szerelmi szálak talán kicsit összecsapottak voltak, de egyébként nem rossz kis könyv.


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés