Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Brittainy C. Cherry: Tűzeső

A borítón lévő modellt és a főhőst, Logan-t nem tudom összeegyeztetni, de a maga módján ennek a kötetnek is nagyon szép a borítója. Míg az Elemets sorozat többi részében lévő hősök valamivel jobban hasonlítanak a borító modelljeire.
Az elején bele kellett rázódnom, de utána, nem tudtam letenni. Brittainy mindig olyan fájdalmasan szép, megható szerelmi történeteket tud írni. Mindig keserédesek, és függőséget okoznak, miközben olyan valósnak érzem őket. Először meglepődtem, hogy a High becenév, miért lett Csillagként fordítva. Idővel beletörődtem és végül úgy döntöttem, nekem az is megfelel. Nagyon szerettem a karaktereket. Még Logan-t is, pedig olyan makacs és sokszor dühítő tudott lenni. Imádtam Erika és Kellan kapcsolatát, ahogy Lo és Kellan testvéri kapcsolatát is. Összességében számomra ez a történet a mélyről a csúcsra jutott. Ismét.

7 hozzászólás

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Brittainy C. Cherry: Tűzeső

Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá.

Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Én táncoltam, ő mozdulatlanul állt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle

A hamuból új életre keltek, majd megint hamuvá égtek.

Úgy tűnt, nem illünk egymáshoz, mégis együtt voltunk az igaziak. Aztán egy elsietett döntés nyomán elveszítettem. Ez a döntés megváltoztatta az életünket. De néhány levegővétel, néhány elsuttogott hang, néhány pillanat erejéig ő is szeretett engem, szívből, igazán.

Logan és Alyssa története egy elátkozott szerelem torokszorító leírása. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

Hirdetés