zsófcsa értékelése


>!
zsófcsa
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

ez nagyon kellemes volt, határozottan nyári, könnyed olvasmány, amit viszont évek múlva is szívesen elővennék. olvastatja magát, a történet kissé kiszámítható, de hát van, hogy éppen ez kell az ember lelkének.
Brighton és Firenze leírásai külön tetszettek. Thaiföld sosem vonzott, de itt még oda is kedvem lett volna elruccanni. Martin nője nagyon felhúzott.
összességében egyetlen dolgot tudnék kiemelni, amivel problémám volt a könyv olvasása közben, az pedig az, hogy folyamatosan fagyizhatnékom volt. :)


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés