Hermész értékelése


>!
Hermész
Will Mabbitt: Mabel Jones és az Ijesztő Kukac

Izgalmas kalózsztori, eredeti kerettörténetbe ágyazva (Mabel, a főhős éjjeli elrablására gondolok, nagyon cuki, hogy utána végig pizsamában van). A történet viszont utána nem mindenhol „cuki”, az író fesztelen stílusába a helyenként félelmetes, véres vagy undorító részletek is beleférnek. De mi bírtuk! Az elején azt hittem, az 5 éves kislányom félni fog tőle, de nagyon szerette, sőt a 2. részt is várja. 1-2 helyen nem volt követhető a cselekmény, de aztán azok is a helyükre kerültek. Mabel Jonesnak talán egyedibbé lehetett volna tenni a jellemét. Sok sablonból építkezik egyébként, de eredetire gyúrja az egészet. Maga a könyv is szép, jók az illusztrációk, és ez a kék szín a borítón a kedvencem!


Will Mabbitt: Mabel Jones és az Ijesztő Kukac

Will Mabbitt: Mabel Jones és az Ijesztő Kukac

Raboltak már el kalózok az éjszaka közepén? És kényszerítettek arra is, hogy végigjárd a Biztos Halál Csúszós Rúdját? Hívott már ki végzetes tejivó versenyre egy hatalmas medve? Kerestél valaha titokzatos kincset veszedelmes kalandok közepette? Micsoda?! Még nem?! Akkor neked Mabel Jones kalandjai biztos túlságosan is izgalmasak, bizsergetőek és RÉMISZTŐEK lesznek. Azonnal tedd le ezt a könyvet!*
*Nehogy komolyan vedd, csak vicceltem! Ha esetleg véletlenül egy felnőtt kezébe kerülne ez az ajánló… Szerencsére ez már olyan kis betű, hogy az ő öreg szemük nem tudja elolvasni. Igazából éppen azt tanácsolom, hogy egy pillanatig se habozz, fogj neki azonnal, mert ez a könyv annyira megnevettet majd, hogy chips fog potyogni az orrodból!

8 éves kortól

Hirdetés