Orsi999 értékelése


>!
Orsi999
Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Nagyon gyorsan lehet haladni vele, ami részbe betudható annak, hogy már nagyon kíváncsi voltam a könyvre, meg magára a szereplőkre.
Vegyes érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban. Részben tetszett az ötlet, hogy újra Párizsban fog folytatódni a trilógia, de nem sokat ismerhettünk meg Párizsból, ami egy kicsit elszomorított. Más részben meg nem tetszett az a rész, amikor a szereplők apró hülyeségeken összevesznek.
Az elején megismerhettük a szereplőket, de én csak későn kapcsoltam, hogy Josh-t igazából már ismerjük az első részből, de azt annyira rég olvastam, hogy már el is felejtettem őt. Igazából akkor annyira nem is figyeltem rá, de most eléggé meglepett. Nagyon kedves, vicces és művészlélek.
Isla-t az elején nagyon kedveltem, de később volt egy vita közte és Josh között, amit részben megértettem, de részben sokkal jobban is meg lehetet volna oldani. Ezután egy ideig nem beszéltek, de van egy olyan érzésem hogy szükségük volt erre a távollétre. Isla ez idő alatt rengeteget fejlődött, Josh pedig átgondolta, hogy vajon mit ronthatott el és javított rajta.

5 hozzászólás

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Hirdetés