Shauna P értékelése


>!
Shauna P
Anne Eliot: Toplistás szerelem

Régóta a kívánság listámon szerepel ez a regény, így mikor egy ismerősöm felajánlotta, hogy kölcsön adja, kapva kaptam az alkalmon és lecsaptam rá.
Az eddig általam olvasott LOL könyvek közül nem ennek a regénynek volt a legjobb története, de kétségtelenül ez mosolyogtatott meg a legtöbbször, sőt, sokszor hangosan fel is kacagtam olvasás közben (aminek a következtében a körülöttem lévő emberek sokszor furán néztek rám… ).
Hunter karakterét először nem kedveltem, de ahogy egyre jobban feloldódott és megpróbált emberi kapcsolatokat kialakítani egyre jobban megszerettem, míg a végére már ő lett a kedvenc karakterem. Vere pedig szinte egy pontosan olyan „furcsa”, visszahúzódó lány, mint amilyen én voltam a gimi alatt, így az első perctől kezdve azonosulni tudtam a karakterrel.
Egy vicces, romantikus, tini problémákkal tarkított sztori a Toplistás szerelem (Bár néha picit több akar lenni ennél, értem ezalatt Hunter múltját és az őt körülvevő problémákat.)
Remek kikapcsolódást nyújtott, imádtam!


Anne Eliot: Toplistás szerelem

Anne Eliot: Toplistás szerelem

Hunter tudja, hogy az a balhé a kocsival hülyeség volt. De hát egy popsztártól mindenki azt várja, hogy őrültségeket csináljon, nem? Emiatt még nem kéne az anyjának meg az ügynökének száműznie őt a nagynénjéhez egy isten háta mögötti kisvárosba. Na és kit kérnek meg, hogy segítsen neki álruhában elvegyülni a helyi gimiben? Valami flúgos kiscsajt, aki fiúk közelében teljesen lebénul, és/vagy véletlenül kiüti őket. Remek…
De fura módon a világhírű énekestől a már-már kórosan félénk Vere valamiért mégsem jön zavarba, sőt Hunter mellett be nem áll a szája, imád vele lógni, és folyton pasiszerző tippekért nyaggatja. Vagyis a tinilányok millióinak bálványa pillanatok alatt a barát zónában találja magát. Na ehhez azért neki is lesz egy-két szava!

Hirdetés