ZitussKa értékelése


>!
ZitussKa
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Ó, jaj. Bajban vagyok :)
Egyrèszt minden sorát imádtam ès azt is, hogy Elle Kennedy egy, az előzőtől mindenben eltèrő párost kreált akik mègis ugyanolyan szerethetőek ès aranyosak mint Garrettèk.
Azonban egyedisègük ellenère hiányoltam azt az isteni szikrát ami az előző kötetben meg volt a karakterek között. Az èrzès, amikor olvasás közben nekem is görcsbe rándul a gyomrom, a szívem hevesen vágtat ès izgalmakkal eltelve, feszülten várom a fejlemènyeket. Ha pedig a párosunk egy helyisègben tartózkodik ès szimplán csak beszèlgetnek, akkor a szívemet eltölti az a megmásíthatatlan èrzès, hogy egymás számára ők az igaziak. Minden kètsèget kizáróan.
Ne èrtsetek fèlre, Logan ès Grace között valami hihetetlen összhang van ès èdesek, viccesek együtt. Csak vártam valamit, egy kis vagányságot, vakmerősèget. Ettől eltekintve, miközben róluk olvastam, nyugalom töltött el. Megtalálták, megèrdemlik ès kiegèszítik egymást.Talán csak azèrt volt egy kis hiányèrzetem mert több szenvedèlyre ès „harcra” számítottam de így is megállta a helyèt. Mèltó folytatása volt, Hannah ès Garrett jelenlète plusz pont, ha nem 2 napja olvastam volna újra, akkor már útban lennèk a polcom felè, hogy lekapjam onnan.
Alig várom a következő rèszt mert ezek a hokis srácok egytől egyig főnyeremènyek.
Olvassátok! :)
Logan mottója pedig megfontolandó : Aki hülye, az is marad. :D

9 hozzászólás

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!

Hirdetés