andie88_Sentellion értékelése


>!
andie88_Sentellion
Jeaniene Frost: Into the Fire

Hát ez nehéz szülés volt. Pedig volt potenciál a sztoriban, az elején még tetszett is, de aztán teljesen ellaposodott. Pedig akció volt benne bőven, de tök hidegen hagyott, hogy mi történik és mi lesz a vége. Az egyetlen pozitívum a könyvben az Ian volt, és a kis mellékszál, ami végre elindítja az ő könyvét.

Én szerettem Leilát az első részben, még a másodikban is, de itt, annak ellenére, hogy most jó párszor ő mentette meg Vlad seggét és nem fordítva, és el tud bánni a rossz fiúkkal, mint karakter elég semmilyen volt.

Vlad már az első rész óta zuhanórepülés, de itt jött el az a pont, hogy nem bírom már. Szerencse, hogy nincs több rész, mert ez a nyáladzás még nekem is sok. Kérem vissza azt a Vladot, akit Cattel ismertünk meg!!

Remélem Ian sorozata nem jár így, szerencsére a kiszemelt párja és ő is elég elmebeteg.


Jeaniene Frost: Into the Fire

Jeaniene Frost: Into the Fire

In the explosive finale to New York Times bestselling author Jeaniene Frost’s Night Prince series, Vlad is in danger of losing his bride to an enemy whose powers might prove greater than the Prince of Vampire’s….

In the wrong hands, love can be a deadly weapon.

For nearly six hundred years, Vlad Tepesh cared for nothing, so he had nothing to lose. His brutal reputation ensured that all but the most foolhardy stayed away. Now falling in love with Leila has put him at the mercy of his passions. And one adversary has found a devastating way to use Vlad’s new bride against him.

A powerful spell links Leila to the necromancer Mircea. If he suffers or dies, so does she. Magic is forbidden to vampires, so Vlad and Leila enlist an unlikely guide as they search for a way to break the spell. But an ancient enemy lies in wait, capable of turning Vlad and Leila’s closest friends against them…and finally tearing the lovers apart forever.

Hirdetés