Murcica értékelése


>!
Murcica
Leiner Laura: Késtél

Rettenetesen sokat nevettem ezen a könyvön, határozottan szórakoztatott Nagy Márk hatalmas egoja és a beszólások, és óriási kedvencem lett az 'Out Of My Head' című szám. Maga a történet nagyon ötletes, ez egy olyan téma, amit az egyszerű polgároknak is van esélyük megtapasztalni, már ezért is érdekes volt (vajon milyen a képernyő másik oldalán). Könnyen megkedvelhető Bexi, nem beképzelt, tudja ki és milyen akar lenni, nem majmol másokat, és tetszett a két karakter (Bexi és Márk) közötti hangulatváltozás is…


Leiner Laura: Késtél

Leiner Laura: Késtél

Budai Rebeka élete tizenhat évesen fenekestül felfordult, amikor posztolt a barátja falára egy szemrehányó, egy szál gitáros dalt, a Késtélt.
Azóta ő Bexi, aki immár a második lemezén dolgozik, a dal ugyanis óriási sláger lett és országos hírnevet hozott számára.
Körte, a tetoválóművészből avanzsált menedzser épp egy tévés fellépést szervezett le a Pop/Rock sztár leszek! döntőjébe, ahol Beki a legesélyesebb versenyző duettpartnere lesz.
Nagy Márk nemcsak az énekhangjával, hanem külsejével is belopta magát a női nézők szívébe, de Bekivel már nehezebb dolga lesz…

Hirdetés