pveronika P értékelése


pveronika P>!
Kelly St. Clare: Fantasy of Freedom

Azt hiszem, hogy mindent elmond erről a sorozatról, hogy 6 nap alatt a sorozat mind a 4 részét befaltam, és az utolsó részt tegnap (ma) hajnali 3(!!) után fejeztem be. Régen volt, hogy ennyire elkapott egy történet (főleg, hogy fantasy sorozatról van szó, amit mostanában sokkal kevesebbet olvasok, mint régen), de ez hihetetlenül izgalmas, fordulatos és jól felépített volt. A világ, amit az írónő megalkotott nagyon érdekes, mégis főleg a rendkívüli karakterek voltak, akik feledhetetlenné tették számomra ezt a történetet, na meg a „körömlerágós” fordulatos történetvezetés, ami miatt sem aludni, sem dolgozni nem tudtam rendesen a héten, mert folyamatosan az járt a fejemben, hogy vajon mit fog tartogatni a következő oldal. :)

Az első kötet, a Kelly St. Clare: Fantasy of Frost az írónő debütáló regénye volt, és annak ellenére, hogy ez még szinte csak kapargatja a felszínét annak, hogy micsoda izgalmak várnak az olvasóra a többi kötetben, egyszerűen nem tudtam nem folytatni a történetet, utána pedig már csak azon kaptam magam, hogy „basszus már megint hajnali 1 és holnap munkába kell mennem, de csak még egy fejezetet muszáj elolvasnom”. :)))

Az írónő nagyon jól ír, itt-ott egy kis humort is kever a történetbe, és az a tehetség, amellyel a karaktereit formálja igazán figyelemre méltó, hiszen minden egyes szereplő számtalan réteget rejt magában. Őszintén ajánlom mindenkinek ezt a sorozatot, és nagyon bízom benne, hogy egyszer láthatjuk majd a magyar polcokon is. :)

>!
286 oldal · keménytáblás · ISBN: 0648042464
14 hozzászólás

Kelly St. Clare: Fantasy of Freedom

Kelly St. Clare: Fantasy of Freedom

The Final Installment of Olina's story; Fantasy of Freedom, Book Four of The Tainted Accords

A part of me knew when I was taken from Osolis,

That when I returned—if I lived long enough to return—I would carry death and destruction to her doorstep.

That is the irony of peace.

It only comes after war.

Warning: Contains violence, and language (of the swearing kind). Suitable for mature young adults.

Hirdetés