Orsi999 értékelése


>!
Orsi999
Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Nagyon kíváncsi voltam már erre a könyvre, de vegyes érzésekkel kezdtem neki, mert nem valami jó véleményeket olvastam róla. Számomra nem volt olyan szörnyű, mint amire számítottam. Nagyon gyorsan haladtam az olvasásával, így elég gyorsan befejeztem a könyvet.
Maga a történet, sablonos, kiszámítható. Kaptunk egy lányt, Harpert, aki más, mint a korabeli lányok. Nem ismeri annyira a fiúkat és azok non-verbális kommunikációját, így ennek köszönhetően elég sok félreértésbe belekeveredett.
Brandon már az elejétől kezdve szerethető karakter volt, míg Chase az elején nagyon undok volt.
A könyv befejezése után rájöttem, hogy azért volt benne 1-2 irreális reakció a szereplők részéről, ami így utólag egy kicsit zavar.


Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen.
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.

Hirdetés