KingucK P értékelése


>!
KingucK P
Agatha Christie: Rejtély az Antillákon

Már többször jártam úgy a Miss Marple történetekkel, hogy az eleje annyira nem kötötte le a figyelmemet, hogy nagyon lassan haladtam vele. Most is így indult, de a tapasztalatokból tanulva, most nem adtam fel. :)
Amint eljutottam odáig, hogy a szereplőkről kiderült több információ, a felszin alatt megbújó történetek és igazságok, mindjárt kezdett izgalmas lenni az eset. Más szemmel nézem a vénkisasszony történeteit, bár még mindig nem a kedvenceim AC könyvei közzül. Talán a pletykák utáni nyomozás, vagy maga a pletyka terjesztése, ami nem teszi szimpatikussá.
Egész izgalmas történet volt :)

8 hozzászólás

Agatha Christie: Rejtély az Antillákon

Agatha Christie: Rejtély az Antillákon

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– Van kedve megnézni egy gyilkos fényképét? – kérdezte a szederjes képű Palgrave őrnagy. Ám Miss Marple még nem is válaszolhatott, amikor a háta mögül közeledő léptek zaja hallatszott…
Csodálatosan ragyog a Karib-tenger azúrkéksége fölött a nap, gondtalanul sütkéreznek a strand meleg fövenyén az Arany Pálma-szálló vendégei, aki pedig színvonalasabb szórakozásra vágyik, kedvére tanulmányozhatja a nyugat-indiai szigetek egzotikus állat- és növényvilágát, mint az elválaszthatatlannak tűnő baráti négyesfogat: a higgadt, jó modorú Edward és Evelyn, meg a hangos Greg és a vidám Lucky. Este zene szól, hangulatvilágításnál táncolnak a párok: a szálloda újdonsült ifjú tulajdonosai, Tim és Molly nem kímélik a fáradságot, ha vendégeik kényelméről van szó.
És mégis…?
És mégis. Rejtély az Antillákon! Avagy: ki elégelte meg a szószátyár őrnagy szűnni nem akaró történeteit…? Kinek volt az útjában a szép fekete Victoria? ki zavarja meg a békés nyaralók éjszakai álmát…?
Rejtély az Antillákon!
De sebaj: mindenkit megnyugtathatunk – Miss Marple fölött eljárt az idő, de a bájos öreg hölgy mégsem hagyja magát. Kötögetés, csevegés, némi kis finom hallgatózás – és a rejtély nem marad örökre Rejtély!

Hirdetés