Trudiz  értékelése


>!
Trudiz 
Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Három áldott állapotba lépő barátnőt ismerhetünk meg, akik nagyon különböző háttérképekből lépnek elénk. Hihetetlen, de Elizabeth karaktere tetszett leginkább, na nem a teherbeesési stratégiája miatt, és nem is a nyomasztó gyermekkora miatt, de ahogy beolvasott a főnökének, az igen. Néha valóban olyan jó lenne beleüvölteni az agyalós, negatív, okoskodó főnökünknek, illetve munkatársnak, de én nem ilyen vagyok.
George kedves személyiségét is csíptem. Simon végtelenül utálatos figura volt.
Összességében kikapcsoló, humoros olvasmány.

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2012
454 oldal · ISBN: 9789632545943 · Fordította: Gazdag Diana

Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Három, a negyvenes éveihez közeledő dél-yorkshire-i barátnő egyszerre esik teherbe, miután elzarándokoltak egy ősi termékenységi szoborhoz.

A terhességgel Helen legszebb álma válik valóra, bár cseppet sem rózsás a helyzete. Nemcsak múltjának démonjaival kell megküzdenie, hanem a látszólag tökéletes házassága is épp most jut válságba.

Janey kész katasztrófaként éli meg ezt az állapotot, attól fél, örökre búcsút mondhat a karrierjének. Nem is érti, hogyan történhetett, hiszen férjével, a babavárástól teljesen felvillanyozódott George-dzsal mindig nagyon vigyáztak.

Elizabeth megnyomorított gyermekkora és érzelmi bizonytalansága miatt úgy gondolja, hogy soha nem lenne szabad gyereket vállalnia. Gyötri a kétség, hogy képes lesz-e szeretni a születendő babát.

A Yorkshire puding Klub három, válaszút elé kerülő nő megható és bájos története. Helen ellaposodott házassága újjáéled, Janey elkezd végre hinni önmagában, Elizabeth sivár élete pedig melegséggel és szerelemmel telik meg.

A 150 centi magas Milly Johnson regényeket és üdvözlőkártyákat ír. Amikor éppen nem ír, akkor olasz nyelvet tanul, olvas vagy iskolai egyenruhákat vasal. Két fiával és számos kerge háziállattal Barnsley-ben, Dél-Yorkshire-ban él.

Hirdetés