pattsims97 értékelése


>!
pattsims97
Patrick Ness: Release

Micsoda nap! Kedvenc lett!

Van valami Patrick Ness könyveiben, ami egyszerűen rabul ejt, és nem ereszt. Olyan egyszerűen, de ugyan akkor stílusosan és szépen megformáltan ír. Nem mondanám, hogy pontosan értettem mindent, ami ebben a könyvben zajlott, de talán rendben is van ez így, talán nem kell mindennek megmagyarázva lennie, néha elég, ha a megfelelő érzelmek átjönnek, és átjöttek, abban biztos vagyok!


Patrick Ness: Release

Patrick Ness: Release

Inspired by Mrs Dalloway and Judy Blume's Forever, Release is one day in the life of Adam Thorn, 17. It's a big day. Things go wrong. It's intense, and all the while, weirdness approaches…

Adam Thorn is having what will turn out to be the most unsettling, difficult day of his life, with relationships fracturing, a harrowing incident at work, and a showdown between this gay teen and his preacher father that changes everything. It's a day of confrontation, running, sex, love, heartbreak, and maybe, just maybe, hope. He won't come out of it unchanged. And all the while, lurking at the edges of the story, something extraordinary and unsettling is on a collision course.

Hirdetés