pveronika értékelése


pveronika>!
Alessandra Torre: Hollywood Dirt

Ez egy nagyon aranyos könyv volt, és ha eddig nem tudtam volna, hogy film készül belőle, biztosan azzal kezdtem volna az értékelésemet, hogy „filmvászonra való történet”. :)

Nagyon örülök, hogy két sikertelen próbálkozás után nem adtam fel az írónő könyveivel való barátkozásomat, mert ez tényleg tetszett. Igazi aranyos kis Hollywoodi történet, ahol egy forgatáson egy híres Oscar-díjas filmsztár is beleszerethet egy felvágott nyelvű déli lányba, aki egy hirtelen szerencsének köszönhetően csöppen bele a filmvilágba. :)

A szereplők jól eltaláltak voltak (bár őszintén szólva a főszereplő lány néha elég idegesítő volt), tetszett a közöttük lévő kontraszt, ugyanakkor a szexuális feszültséggel sem fukarkodott az írónő. ;) A kakas pedig fergeteges volt, igazából csak Cocky ért egy csillagot az értékelésemben, mert annyit nevettem rajta. :)

Ez egy lassan épülő, igazi déli hangulatú kis történet volt, amely összességében tényleg jó kis kikapcsolódást nyújtott. Sőt még a narrátor lány mű déli akcentusa sem tudott rontani az élményen. :)

>!
ASIN: B019ZRUFUI · Felolvasta: Rachel F. Hirsch
2 hozzászólás

Alessandra Torre: Hollywood Dirt

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Könyvtár
Alessandra Torre: Hollywood Dirt

Cole Masten. Abandoned by his superstar wife, Hollywood’s Perfect Husband is now Hollywood’s Sexiest Bachelor: partying hard and screwing even harder. Watch out Los Angeles, there's a new bad boy in town.

Summer Jenkins. That’s me, a small town girl stuck in Quincy, Georgia. I cook some mean chicken and dumplins, can bluff a grown man out of his savings in poker, and was voted Most Friendly my senior year.

We were from different worlds. Our lives shouldn’t have collided. But then Cole Masten read a book about my small town. And six months later, his jet landed on our dusty airstrip, and he brought Hollywood with him.

From the start, I knew he was trouble. For our town. And for me.

Sometimes, opposites just aren’t meant to attract.

Stand-alone Contemporary Romance.