Lfangirl9 értékelése


>!
Lfangirl9
Sherry Gammon: Hihetetlen

Már amikor elkezdtem olvasni, akkor is éreztem, hogy ez egy kicsit másabb lesz. Valami energia áradt a könyvből. Ez egy kicsit könnyedebb volt mint az előző hiszen tele volt, olyan fejezetekkel, amire más azt mondaná felesleg és csak tölteléknek van, de mi olvasók tudjuk, hogy itt több van. Olyan volt, mintha ezeknek a fejezeteknek is lenne jelentősége, és így utólag rá kell jönnöm, hogy volt is. Bár nem voltak tele feszültséggel, és izgalommal, de helyette ott voltak az érzelmek. A szerelem, gyűlölet, a szenvedés, a boldogság. Nem egy olyan része volt a könyvnek, amin könnyeztem, és nem egy, amin nevettem.
Lilah karaktere egy vakmerő, de olykor-olykor féltő karakter, akit az elején nem is lehet érteni, és talán még ő maga sem érti a szituációkat.
Cole-t már az előző könyvben is imádtam,itt pedig megismertem és megdöbbentem, amikor a félénk kis orvos teljesen átváltozott, azzá az erős és bátor szőke herceggé akire mindenki vágyik.
Kezdem egyre jobban értékelni, hogy elkezdtem ezt a trilógiát….

8 hozzászólás

Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés