Pandalány P értékelése


>!
Pandalány P
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Ha kiülök az erkélyünkre, vajon velem szemben is ott gitározik majd Ridge?

Colleen Hoover. A nő, aki által megismertem és megszerettem a Rubin Pöttyös könyveket.Eddig tőle mindkét olvasmányom (Reménytelen és Slammed) nagyon tetszett és a mostani, régóta várt kötete hasonló, csak sokkal intenzívebb érzéseket váltott ki belőlem. Elképesztően tud fogalmazni, szavai az ember szívéig és lelkéig hatolnak. A karakterei elevenek, és amikor épp nem olvasod a könyvet, akkor is úgy érzed, hogy az utcán mindjárt szembejön veled Sydney, Ridge vagy bármelyik szereplője.
Vannak könyvek, amiket el kell olvasni, át kell élni, újra és újra feleleveníteni. Az Egy nap talán pontosan ilyen kötet. Colleen Hoover úgy fejezi ki magát, hogy képtelen vagy letenni a könyvet és a kíváncsiság hajt tovább oldalról oldalra. Idő hiányában elhúzódott az olvasásom, ugyanakkor rájöttem közben, hogy annyira ez nem is baj (sőt), hiszen így tovább tartott az élmény.
Nagyon örülök, hogy az eredeti borítót kaptuk meg a magyar változatban is. A színek, a borító elrendezése, na és a domború betűk a címben, ajj, imádom! A Könyvmolyképző Kiadó mindig eltalálja, hogy mikor mennyit érdemes és szükséges változtatni az eredeti kiadásokon. Abszolút elégedett vagyok mindazzal, amit ők csinálnak úgy általában, pl.: a webshopban, a rendezvényeken, meg úgy általában. Köszönjük, hogy elhozták nekünk ezt a csodálatos könyvet!
Bővebben: http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2017/05/maybe-someday…

1 hozzászólás

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

„Egy mindent elsöprő szerelem csodás, mégis valószerű rajza. Csupa érzelem, csupa bonyodalom.” – Tracey Garvis Graves, New York Times bestsellerszerző

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

„Csodálatos lelkek. Csodálatos dalok. Csodálatos történet.” – GwendolynGrace, LibraryThing

„Egyedi, más, mint a többi… ne habozz, olvasd el!” – Tamara Webber, New York Times bestsellerszerző, az Egyszeregy írója

Hirdetés