Gaby33 értékelése


>!
Gaby33
Amanda Quick: Hazugságok kertje

Amanda Quick régóta az egyik legjobban kedvelt írónőm. Szinte az összes könyve itt figyel a polcomon. Mindig szívesen olvasom a könyveit, remek kikapcsolódást nyújtanak számomra. A történei kellően izgalmasak, a szereplők mindig érdekes és különleges emberek. Ebben a könyvben sem csalódtam egy pillanatig sem. Teljesen lekötötte a figyelmemet az első betűtől az utolsóig. Részemről maximális 5 csillag.

1 hozzászólás

Amanda Quick: Hazugságok kertje

Amanda Quick: Hazugságok kertje

A Kern Titkárközvetítő cég profi szakembereket kínál gazdag ügyfeleinek. Ursula Kern alkalmazottai között az életvidám, modern gondolkodású, vállalkozószellemű Anne Clifton a legjobb munkaerő, akit főnökasszonya is csodál és barátnőjévé fogad. Ám Miss Clifton váratlanul elhalálozik, és Ursula meg van győződve róla, hogy munkatársának élete nem természetes halállal ért véget.
Hogy kiderítse az igazságot, beáll Anne helyére a lány utolsó munkaadójához, és hamarosan feltárulnak előtte a komor kastély vészterhes titkai. Nyugtalanító felfedezéseit Ursula megosztja egy kalandos életű, vonzó férfival, Slater Roxtonnal, akinek volt már része halálos veszedelemben.
Slater szerint Mrs. Kernnek elment az esze, amiért egy ilyen sötét ügybe ártja magát. Ám ha a titokzatos, szép özvegy ragaszkodik hozzá, hogy feldúlja a darázsfészket, Slater meg ahhoz ragaszkodik, hogy vele tartson veszélyes kalandjában.
Így hát együtt kell kinyomozniuk a gyilkost, és hogy céljukat elérjék, saját legféltettebb titkaikat is fel kell tárniuk egymás előtt…

Hirdetés