clarisssa P értékelése


>!
clarisssa P
Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Annyira-annyira jólesett ez most! Könnyed, humoros, kedves, pörgős, kicsit sem unalmas chick lit egy csetlő-botló, de igazán szerethető főszereplőnővel és egy női szíveket gyorsan meghódító pasival – de persze azt már Bridget Jones bugyogója óta tudjuk, hogy az ilyen történetekben azért mindig bujkál némi üzenet is. Ezúttal konkrétan talán az, hogy 1, még ha néha ilyen-olyan okból (például udvariasságból) hazudsz is, ne felejts el legalább önmagaddal őszinte lenni; 2, de hosszútávon mindig sokkal jobban jársz a teljes igazság felvállalásával; 3, állj ki magadért, mert ha te nem teszed, más sem fogja!
Szóval, ez a kis kikapcsolódós olvasmány most igazán telitalálat volt. Köszönöm szépen @Etike-'nek az ajánlást! :)

>!
Kelly, Budapest, 2006
316 oldal · ISBN: 963868173X · Fordította: Béresi Csilla

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Sophie Kinsella: Tudsz titkot tartani?

Emma épp elég katasztrófafilmet látott már…

Így amikor a repülőgépe viharba kerül, azonnal tudja, le fognak zuhanni.

A halál közelsége különös reakciót vált ki belőle: minden, addig féltve őrzött titkát rázúdítja a mellette ülő, jóképű, ám vadidegen férfira. Mesél neki a szüzessége elvesztéséről, a pasijáról és a szülei aranyhaláról, megosztja vele a tangákról alkotott véleményét, sőt azt is elmondja, hogy sosem volt még igazán szerelmes.

Az utolsónak szánt gyónásba azonban apró hiba csúszik: a gép gond nélkül földet ér. Mikor Emma rájön, hogy földi pályafutása még nem ért véget, csak egy dolgot akar. Minél előbb hazamenni, és soha többé nem találkozni a kedves, és most már minden titkát ismerő idegennel.

Az élet azonban mást tartogat számára…

Imádod vagy éppen ki nem állod az Egy boltkóros naplóját?

A szerző most el fogja rabolni a szívedet.

Az év leghumorosabb, imádni való könyve, Sophie Kinsella tollából!

Dobd fel a napod az olvasásával!

Hirdetés