DaTa P értékelése


>!
DaTa P
Janikovszky Éva: Felnőtteknek írtam

A fele A lemez két oldalából válogatás, mivel ezeket néhány hete olvastam és értékeltem, most simán átugrottam és a pontozásnál nem is vettem figyelembe. A többi írás harmatgyenge, még egy mosolyt sem tudott kiváltani belőlem. Egyik sem. Aki megélte a szocializmust, az jókat nosztalgiázhat rajta, nekem rém unalmas és teljességgel érdektelen volt.

1 hozzászólás

Janikovszky Éva: Felnőtteknek írtam

Janikovszky Éva: Felnőtteknek írtam

"Az én nevemről a kedves olvasónak – ha egyáltalán valami – hát a gyerekkönyvek jutnak az eszébe. Kinek az, amit írtam, kinek az, amit ugyan nem én írtam, de nagyon tetszett neki. Előfordult gyakran, hogy aranyos gyerekverseimhez gratuláltak, sőt az is, hogy remek rajzaimat dicsérték. (Ez utóbbit továbbítottam Réber Lászlónak.) De hogy mindannak, amit életem során csináltam, valami köze van a gyerekekhez, nos, ezt mindenki tudja, aki egy jó szóval illetett.
Ezt a könyvet viszont felnőtteknek írtam. Az itt-ott megjelent, felnőtteknek szóló írásaim kedves olvasóinak ösztönzésére. Valóban érdekli Önöket, hogy mit írtam felnőtteknek? Én összegyűjtöttem, fogadják szeretettel."

Hirdetés