Niitaa P értékelése


>!
Niitaa P
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

"És ha most nem lehetsz velem,
én itt várok rád türelmesen.
Amíg eljössz,
elviszel egy éjszakán.
Egy nap talán.
Egy nap talán."

Ezt a könyvet nem lehet egy tetszett, elmegy -gyel elintézni… Ez annál sokkal többet érdemel. Nem az a fajta, amit az ember levesz a polcról, elolvassa pár nap alatt, majd visszateszi. Nem, ezt még napokig szeretgeti és magával hordozza, csak azért, hogy fel tudja ütni bármikor. Ez az a könyv, aminek az olvasása közben zenét kellett hallgatnom, noha sosem szoktam. Ez az a könyv, ami kizökkentett egy unatkozó álláspontból, s nem hagyott pihenni. Ez az a könyv, amiből az olvasó csak többet akar, és ahogy végez vele, azonnal újra akarja kezdeni.
(…)
Ezt a könyvet mindenkinek ajánlani fogom. Ha egy kicsit is romantikus alkat vagy, akkor kötelező elolvasnod. Ha szeretsz nevetni egy történeten, azonnal vedd kézbe. Ha egy szívszorító történetre vágysz, megtaláltad, amit kerestél! A Maybe Someday több, mint egy egyszerű könyv. Egy tapasztalat. Egy életérzés. Egy igaz szerelem meséje.

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/05/colleen-hoover-ma…

10 hozzászólás

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán

„Egy mindent elsöprő szerelem csodás, mégis valószerű rajza. Csupa érzelem, csupa bonyodalom.” – Tracey Garvis Graves, New York Times bestsellerszerző

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.

„Csodálatos lelkek. Csodálatos dalok. Csodálatos történet.” – GwendolynGrace, LibraryThing

„Egyedi, más, mint a többi… ne habozz, olvasd el!” – Tamara Webber, New York Times bestsellerszerző, az Egyszeregy írója

Hirdetés