CsakSimánDorka P értékelése


CsakSimánDorka P>!
Joy Browne: Keresem a párom

Joy Browne: Keresem a párom Tippek és tanácsok mindkét nemnek

Hasonló módon, mint a Szorongás helyett könyvben ez sem az a csupa szöveg és utasítás. Tanácsokat és tapasztalatokat találhatóak benne, hogy mit csinálj, és ha nem úgy jön össze egy randi, akkor mit ne csinálj. Különböző szituációkat hoz fel példának a könyv, ami nagyon jó, hisz aki vizuálisabb típus könnyebben el tudja képzelni, hogy mit tegyen, ha hasonló helyzetbe kerül.
A könyv felépítése nagyon tetszett, mert mindent az elejéről kezd, vagyis a magam és vágyaim megismeréséről. Innen halad lépésről lépésre egy kapcsolat kialakításáig. Jót nevettem, hogy a könyv végén található egy függelék, amikben a csajozós – pasizós szövegek – és annak valós jelentésük található.

Bővebben:
http://dorkaanyaolvas.blogspot.com/2017/04/joy-browne-k…


Joy Browne: Keresem a párom

2.890 FtRégikönyvek.hu ·
3.400 Ft –15%
2.890 FtRocky ·
3.400 Ft –15%
3.230 FtLíra ·
3.400 Ft –5%
1.800 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Joy Browne: Keresem a párom

Ha párkeresésről van szó, mindenki kezdő – mindegy, hogy 15 vagy 115 éves vagy-e, az első randevúdra készülsz-e, vagy éppen az unokáidat követve térsz vissza a szerelmes találkák világába. És most ezt én szépen megosztom veled, nem azért, hogy te lehess az ászok ásza vagy a környék királya, hanem, hogy egy kicsit jobban megismerd magad, a jövendőbeli partneredet és az ezzel kapcsolatos egész folyamatot is. Így talán kevésbé fog izzadni a tenyered és akár hiszed, akár nem, a végén még sikerélményed is lesz.

Mert akárhogyan is, a párkeresés elvileg jó móka. Nem szabad, hogy úgy érezzük, egyetlen randevún, vagy éppen több találkán múlik az életünk vagy a megélhetésünk. A randevúzás célja ennél sokkal egyszerűbb: ez egy alkalom arra, hogy megismerj valakit és megadd a lehetőséget a másiknak, hogy egy kicsit megismerjen téged, hogy aztán eldönthessétek, szeretnétek-e egymással több időt eltölteni. Ennyi az egész, se több, se kevesebb. Ne úgy indulj neki, hogy társat keresel, egyéjszakás kalandot hajtasz fel, vagy hogy végre megtalálod azt a partnert, akit majd a mamád is kedvelni fog. Randevúzz inkább azért, hogy egy kicsit megismerj valakit és te is megengedd az illetőnek, hogy hasonlóan tegyen veled.