Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Bleeding Bride: Fekete fivérek

Nem tudok öt csillagnál kevesebbet adni, mert az írásmód elképesztő, a téma engem azonban nagyon megvisel. Nincs arra sem ok, sem bocsánat, ha valaki a feleségét és a gyermekeit bántalmazza. Nem érdekel, hogy frusztrált, fáradt, ki nem az?! A könyvben szereplő állat (embernek nem nevezném, bár tudom, hogy ezzel meg az állatokat bántom meg) amit a „családjával” művelt, megbocsáthatatlan. És ez mennyire mindennapi ebben a világban! Végig fájt a szívem, miközben olvastam, mert éreztem, hogy egy ilyen történetnek nem lehet jó vége. Egy ekkora trauma a gyerekek egész életét végigkíséri.
Köszönöm @Bleeding_Bride írónőnek, hogy megosztotta velem.

4 hozzászólás

Bleeding Bride: Fekete fivérek

Bleeding Bride: Fekete fivérek

Lehunyt szemekkel, kitárt szívvel hallgatni a kopjafák történetét érzelmek kavalkádját váltja ki, a szánalom, a düh, a gyönyör és büszkeség csokrában eltűnik a halál gondolata, a múlt jelenné válik, a jövő pedig nem más, csak egy lidércnyomás. Sötét sorozat apró részletei, csillogó sikerekre boruló árnyékok, legjobb emberek gonosz oldala, fagyasztó hideg a legnagyobb hőségben. Kopjafák írott krónikája, patyolat lelkek memoárja, melynek minden rejtett sarka oly fekete, mint az éj.

„Bleeding Bride gyönyörű nyelvezettel, különleges képeket festve ír. Egyszerűen varázslatos a stílusa, mellyel még ezt komor történetet is felejthetetlenné teszi.”
Vivien Holloway, a Végtelen horizont szerzője

Hirdetés