phoenix1987 értékelése


phoenix1987>!
Jeffrey Archer: Egy igaz férfi

Az egész sorozatról elmondható, hogy fantasztikus.A korrajz, a szereplők jelleme, jellemfejlődése,az egymással való kapcsolatuk tökéletesen fel van építve az egész.
Ez az utolsó rész volt azonban, ami a legkevésbé tetszett. Nagyon belement a politikába, és sokszor nem voltak egyértelműek az időbeli ugrások, csak kapkodtam a fejem.Ennek ellenére jó kis lezárás volt, és a végét megkönnyeztem.
Kedvenc szereplőim egyértelműen Maisie-az anya, aki bármire képes azért, hogy a fia elérje az álmait, és meglepő módon Virginia. Aki bár negatív szereplő de zseniálisan képes zsonglőrködni, és az utolsó pillanatban mindig képes magát kihúzni a kutyaszorítóból.


Jeffrey Archer: Egy igaz férfi

Jeffrey Archer: Egy igaz férfi

A bristoli születésű Harry Clifton sorsa nem is alakulhatott volna fordulatosabban. A kikötői dokkmunkás fiából az évtizedek során híres író és a királynő lovagja lett. Időskorára csak egyetlen célja maradt: megírni élete fő művét, amely halhatatlanná teszi a nevét. Miközben beletemetkezik a munkájába, a családja mindennapjai is tovább bonyolódnak.
Emma épp leköszön a Bristoli Királyi Kórház elnöki posztjáról, amikor meglepő telefonhívást kap Margaret Thatchertől. Mindeközben Giles sokkoló információ birtokába jut a feleségével, Karinnal kapcsolatban; Sebastiant váratlanul kinevezik a Farthings Kaufman Bank elnökének; Jessica pedig komoly bajba kerül, és csak Grace nénje közbenjárása menti meg. Eközben Lady Virginia készen áll arra, hogy a hitelezői elől külföldre meneküljön, amikor egy nem várt haláleset következtében törleszteni tudja az adósságait, sőt akár a Clifton és a Barrington családon is bosszút állhat – egyszer s mindenkorra.

A Clifton család generációkon és kontinenseken átívelő, sikerekkel és kudarcokkal, intrikákkal és bosszúval, szerelmekkel és barátságokkal teli története lezárul a családregény hetedik kötetében.