brigi11 P értékelése


brigi11 P>!
J. K. Rowling: Harry Potter and the Goblet of Fire

Negyedik alkalommal hiszem azt, hogy ismerem a történetet, mert láttam a filmet, ami egyébként a kedvencem a sorozatból.
Negyedik alkalommal jövök rá, hogy nem ezt a filmet láttam, vagy legalábbis nem egészen ezt. Az eddigi legsötétebb rész már az elején is és a vége is sejteti, hogy most kezdődik igazán a „buli”. Eddig megismertük a szereplőket, a helyszíneket, de az igazi cselekmény most kezdődik. Annyira jó volt, hogy Sirius ilyen sokat szerepelt benne, és a filmmel ellentétben itt számomra is tisztán látszik spoiler, amennyire megkedveltem Pitont az előző részben, most legalább annyira nem tudom, hogy mit is gondoljak róla. Ő az a figura, aki mindig teljesen összezavar. Talán ez a rész nem tetszett annyira, mint az előző, de ez az a sorozat, ami mindig tud újat adni és így nem kérdés az 5 csillag.


J. K. Rowling: Harry Potter and the Goblet of Fire

J. K. Rowling: Harry Potter and the Goblet of Fire

Read by Jim Dale Running time: 20 hrs., 30 mins. 17 CDs. Harry Potter returns to Hogwarts for his fourth year of magical adventures in Harry Potter and the Goblet of Fire. This year Harry turns 14 and becomes interested in girls – one in particular. And with Dark Magic comes danger, as someone close to Harry dies. You'll have to listen to learn more! The audio is available on July 8th.

Hirdetés