Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

Tetszett a könyv, az író megint eleresztette a fantáziáját, és meglepett néhány dologgal.
Az egész sztori ott folytatódik, ahol a 2. rész véget ért – a londoni metróban. Emma és Jacob magukra maradtak Addisonnal, aki ki tudja szerencsére szagolni a különlegeseket, így hőseink kiderítik, hogy hol vannak a többiek, már csak az a gond, hogy hogyan szabadítsák ki őket. A vége sajnos tényleg túl snassz lett, de szépen megoldotta a problémákat az író.
(Azt nem csodálom, hogy ez a rész nem került bele a filmbe, elég hajmeresztő dolgok vannak benne.)


Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben kezdődött és az Üresek városában folytatódott kaland izgalmas véget ér a Lelkek könyvtárában.
A történet elején a tizenhat éves Jacob felismeri nagy erejű, új képességét, és kisvártatva alámerül a történelembe, hogy kimentse különleges társait egy szigorúan őrzött erődből. Jacobot az útján elkíséri Emma Bloom, a lángoló ujjú lány, és Addison MacHenry, az elveszett gyerekeket kiszimatoló kutya. A mai Londonból a Devil's Acre, az Ördög Hektárjának, a Viktória-korabeli Anglia legszörnyűbb nyomornegyedének labirintusszerű sikátoraiba utaznak. Ezen a helyen dől el örökre a világ összes különleges gyermekének sorsa.
Ahogyan az előző két kötet, a Lelkek könyvtára is a fantázia és a még sosem publikált régi fényképek elegyítésével nyújt egyedülálló olvasmányélményt.

Hirdetés