bokrichard értékelése


bokrichard>!
Jeffrey Archer: Egy igaz férfi

Ezért megérte várni, és majdnem egy éjszakán keresztül olvasni! Kicsit több, mint egy éve ismertem meg ezt a sorozatot, és a rabja lettem. 1,5 hét alatt elolvastam a hat kötetet és mostanáig vártam a végjátékot. És nem kellett csalódnom. Megjött a hangulat, megjött az a családregény feeling és a társadalom- és politikai kép, amit vártam. És a vége… spoiler Szóval egy fantasztikus sorozat fantasztikus befejezését olvashattam el. Köszönöm!!


Jeffrey Archer: Egy igaz férfi

Jeffrey Archer: Egy igaz férfi

A bristoli születésű Harry Clifton sorsa nem is alakulhatott volna fordulatosabban. A kikötői dokkmunkás fiából az évtizedek során híres író és a királynő lovagja lett. Időskorára csak egyetlen célja maradt: megírni élete fő művét, amely halhatatlanná teszi a nevét. Miközben beletemetkezik a munkájába, a családja mindennapjai is tovább bonyolódnak.
Emma épp leköszön a Bristoli Királyi Kórház elnöki posztjáról, amikor meglepő telefonhívást kap Margaret Thatchertől. Mindeközben Giles sokkoló információ birtokába jut a feleségével, Karinnal kapcsolatban; Sebastiant váratlanul kinevezik a Farthings Kaufman Bank elnökének; Jessica pedig komoly bajba kerül, és csak Grace nénje közbenjárása menti meg. Eközben Lady Virginia készen áll arra, hogy a hitelezői elől külföldre meneküljön, amikor egy nem várt haláleset következtében törleszteni tudja az adósságait, sőt akár a Clifton és a Barrington családon is bosszút állhat – egyszer s mindenkorra.

A Clifton család generációkon és kontinenseken átívelő, sikerekkel és kudarcokkal, intrikákkal és bosszúval, szerelmekkel és barátságokkal teli története lezárul a családregény hetedik kötetében.