Navi P értékelése


>!
Navi P
Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

Hatalmas gondban vagyok :( Nem azt mondom, hogy hatalmas elvárásokkal kezdtem bele, de mivel az első két részt szerettem, így ebben is reménykedtem. Az utolsó 60-70 oldalt leszámítva hozta a tőle elvárhatót, izgalmas, pörgős, sötét, különleges. Bár én nem így képzeltem el a Könyvtárat. Tudom, közhelyes, de magas belmagasság, polcok, faragott bútorok, lépcsők, fény. spoiler spoiler Ezeket nem nagyon értettem, de még lenyeltem, mert elfogadható volt. No de a vége!!! Szerintem Ransom sem tudta, hogyan fejezze be, egyik világ sem volt teljes a másik nélkül, így összemosta. Na, ezt nem kellett volna. szerintem egyáltalán nem volt jó megoldás, hogy spoiler Na, szóval, a vége kiakasztott, de összességében jó volt.


Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

Ransom Riggs: Lelkek könyvtára

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiben kezdődött és az Üresek városában folytatódott kaland izgalmas véget ér a Lelkek könyvtárában.
A történet elején a tizenhat éves Jacob felismeri nagy erejű, új képességét, és kisvártatva alámerül a történelembe, hogy kimentse különleges társait egy szigorúan őrzött erődből. Jacobot az útján elkíséri Emma Bloom, a lángoló ujjú lány, és Addison MacHenry, az elveszett gyerekeket kiszimatoló kutya. A mai Londonból a Devil's Acre, az Ördög Hektárjának, a Viktória-korabeli Anglia legszörnyűbb nyomornegyedének labirintusszerű sikátoraiba utaznak. Ezen a helyen dől el örökre a világ összes különleges gyermekének sorsa.
Ahogyan az előző két kötet, a Lelkek könyvtára is a fantázia és a még sosem publikált régi fényképek elegyítésével nyújt egyedülálló olvasmányélményt.

Hirdetés