zuna19 P értékelése


>!
zuna19 P
Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Véget ért a küzdelmem. Átverekedtem magam a könyvön.
Hát nincs mit szépíteni ezen, hajtépően rossz volt. Biztos kiverem a biztosítékot sokaknál, mert látom, hogy csupa jó vélemény van erről a könyvről, de nekem ez nagyon, de nagyon nem jött be.
Mennyit változott a világ, hogy ezt 14 éves kortól ajánlják. Hát igen. Habár elhiszem, hogy sokkal durvábbakkal is találkozhatnak manapság a gyerkőcök. Most kivételesen nem is ez borított ki a történeten/ben, hanem az a sok sok maszlag. Szeretem én a nyálas könyveket, ami csupa rózsaszín, de ezt nem bántam volna, ha nem olvasom.
Pedig, úgy emlékszem vissza a többi részre, hogy amikor olvastam nagyon tetszettek. Látszik mennyit számít 1-2 év.
Olvastam én már ezt, van egy ilyen érzésem. Töröm a fejem, de nem tudok rájönni melyik sztorira hasonlít. Homály. De tök komolyan.
Hiába próbálnám kimagyarázni a dolgot, hogy nem jókor olvastam stb. az se segít. Gáz volt és kész. Az elejétől a végéig tiszta ideg voltam. Nemcsak a történet nem tetszett, de még a karakterek se kedvelhetőek.
Max a leírások tetszettek benne. Festői volt sok helyszín.
Úgy érzem most jött el az az idő, amikor már nem kellene erőltetni az ifjúsági regényeket. Mostantól tényleg csak azt fogom elolvasni, amihez kirobbanó kedvem lesz.

2 hozzászólás

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Stephanie Perkins: Isla és a hepiend

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A városban, amely sosem alszik, fellángol a románc, de vajon kiállja a szerelem az idő próbáját?

A reménytelenül romantikus Isla azóta van belezúgva a zárkózott művész Joshba, mióta csak megkezdték első évüket a Párizsi Amerikai Gimnáziumban. Egy véletlen nyári találkozás után Manhattanben románcuk nem is tűnik olyan lehetetlennek, mint Isla hitte. Ám ahogy Franciaországban megkezdik végzős évüket, Islának és Joshnak komoly kihívásokkal kell szembenézniük: meg kell birkózniuk a családi drámával, bizonytalan egyetemi jövőjükkel, és azzal az igencsak valószínű lehetőséggel is, hogy talán el kell válniuk egymástól.

A rajongók kedvencei, Anna, Étienne, Lola és Cricket mind felbukkannak ebben az igaz szerelemről szóló, édes és érzelmes történetben – amihez New York, Párizs és Barcelona szolgáltatja a bámulatos hátteret –, Stephanie Perkins népszerű sorozatának lezárásában.

Hirdetés