Navi P értékelése


>!
Navi P
Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Kellemes csalódás volt a könyv. Kicsit féltem tőle, hogy valami tucatsztorit kapok, de szerencsére nem. Érdekes történet volt egy olyan világból, amit átitat a mágia, s folyamatosan átveszi a modern vívmányok helyét. Alakváltók, vámpírok, nekromanták, emberek, varázslók, mitikus lények. Kate szimpatikus csaj volt, erős, határozott, engem nem zavart a keménysége. Szerintem fog még meglepetést okozni. kíváncsi vagyok az apja történetére, hogy mi van a vérében. Crestet sajnáltam, a tipikus rosszkor volt rossz helyen.
Az alakváltókat nagyon bírtam. Mahon olyan, mint a bölcs nagypapa, Derek a vagány srác, nagyon aranyos volt, mellesleg. Currant még nem tudom, hova rakjam. Erős, határozott vezető, van humorérzéke és olyan kisugárzása … Benne még sok van, remélem, ez a későbbiekben még megmutatkozik. Az upir új volt.
Érdeklődve várom a további részeket :) Remélem, magyarul :)

14 hozzászólás

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Kate Daniels az Atlanta városában előforduló paranormális problémák felgöngyölítésével megbízott zsoldosként tengeti napjait. A szókimondó lány ereiben is mágia csordogál, de ő jobban bízik a kardja erejében. Ő maga is bármikor célponttá válhat, de nem futamodik meg a kihívás elől. Amikor azonban Kate gyámját meggyilkolják, válaszút elé kerül: vagy megvárja biztonságban, amíg elcsitulnak a kedélyek, vagy a természetfeletti gyilkos nyomába ered.

Kate az utóbbit választja, így akarata ellenére belekeveredik Atlanta két legerősebb természetfeletti körének hatalmi harcába. Az egyik oldal a vámpírokat irányító Halottidézők. A másik a Falka, az alakváltók félkatonai klánja. És mindkét fél azt akarja, hogy Kate találja meg a gyilkost.

A New York Times sikerszerzője, Ilona Andrews Kate Daniels világának megismerésére hívja az olvasót a sorozat első kötetében.

Hirdetés